Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bara en kvar till salu!

Sålde min Cannondale idag så nu har ja bara en cykel kvar till salu…samt tre hjulpar passande till den hojen! Ingen som är sugen på att slå till på en värsting-26:a? 
Sram xx1, Sram Rise 60 hjul, rock shox sid. Har dessutom ett par lätta innolitehjul man kan köpa till. Kom med ett bud:) finns lite mer info om cykeln på 4-sale-fliken:)
Nu har ja ätit tokigt god lax med tandoori! Mummmms!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.