Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Alltid skönt när man kan göra en cykel lättare! Börjar bli nöjd med vikten på fatbiken nu. 12,5 kg med aluminiumram, aluminiumgaffel, aluminiumfälgar och slangar i hjulen. Så egentligen finns der väl en del till att ta. Ett enormt hål i plånboken och därmed fälgar och gaffel i kolfiber skulle kunna få ner den en del men det rör sig inte om mer än på sin höjd 500g för en kostnad på kanske 15.000:- Mina Vee mission var riktigt slitna och mönstret är väl inte överdrivet imponerande heller… så det var med stor glädje som jag idag krängde på nya däck! Mindre än två veckor kvar till fatbike SM! Roligt!!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.