Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bankonstruktion

Nu har ja och en från klubben varit och borrat en massa hål för stolparna till cyclocrossbanan och tävlingen på söndag. Drygt 2,5km bana med stolpar på vardera sida… Blir ett par hål:) Vi var upp i skogen några minuter och när vi kom ner igen var hans cykel borta… Vi hade lite flyt och tog bilen i rätt riktning för snart hittade vi en snorunge med en likadan cykel. Så ni som kommer i helgen. Ha koll på cyklarna!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.