Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag har jag tillbringat en hel del tid ute i skogen. Trollbanan, som numera har bytt till det många gånger bättre namnet “Trollstigen” börjar ta form. Nu har jag fått till ett bra varv utan att man korsar en annan stig nån gång. Tror det kan bli en rätt tung bana faktiskt. Det är få partier man får vila på och en del upp och ner, inte några extremt långa backar men efter ett par varv tror jag man kommer bli trött. I dagsläget har den två partier som är riktigt tekniska, men man kan ta en väg runt på båda ställena. Jag tar mig ned på båda ställena men inte på hjulen, det blir mer att ja kommer ner…men det är bra att det är svårt, då har jag något att växa i!

Banans bökigaste parti, sett snett ovanifrån

Banans bökigaste parti, sett nedifrån

Annons
Ner kommer man…Tillslut

Hustomtarna bär sten till min lilla rockgarden, tackar tackar!
Nu ska jag ner i bastun!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.