Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Balansen med svansen

Att man håller balansen med svansen är lite uttjatat. Man ska hålla balansen med ett pingisracket, det är det nya! Jag har fnulat ut en bra övning som ger balansen, bålen och inte minst pingisarmen en omgång. Kul är det också! Senare när sola har kommit upp ska jag ut och fotografera lite för Allt om MTB. Och ett löppass på det! Ha en trevlig fredag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.