Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bakslag och loppis, fynda fynda!

Ja hann med och se några snöflingor falla innan ja gick och la mig igår. Så när ja vaknade, titta ut och möttes av den här synen var ja ändå förberedd på det värsta. Men tusan också. I tisdags stod ja och spolade av cykeln i korta cykelbyxor! Men ja ska inte klaga, snart får ja njuta av cykling i kortkort:) 

Ikväll är det årsmöte med Smack. Det brukar vara lite loppis i samband med årsmötet så ja ska ta med och försöka göra mig av med lite prylar. Nu har ni chansen;)
Sprillans nya furious fred 2.4 och 2.0. Har även lite andra bättre begagnade däck. Lite blandade komponenter och 3 mtb hjulpar. Ett är sprillans nytt, aldrig använt! Tar också med mig ett par lvg hjul. Funkar toppen till cross. Körde en säsong på ett likadant hjulpar(tub). Sen tänkte ja även ta med min BH mtb. Allt är 26″

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.