Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bakhysteri

Efter en god frukost ute i Roslagen cyklade ja så småningom hem, skarvade lite då vinden till och från var rätt snäll. Väl hemma blev det först mat och dusch sen började en bakhysteri utan dess like. Jag hade köpt hem ingredienser som behövde bakas upp…och imorgon ska jag ut på äventyr så det fick lov att bli storbak…Det blev bland annat dubbel sats hamburgebröd, tror det blev 36 st. Sen gjorde jag dinkelknäckebröd, blev typ 12-14 stora kakor! Som om inte det vore nog bakade jag dessutom dubbel sats tunnbröd…35 st blev det! Frysen är minst sagt redo för krig. Cyklade hem till mor och far på eftermiddagen som bjöd på hemmagjorda hamburgare och då passade det ju bra att komplettera med färska bröd! Nu ska jag packa lite inför morgondagen, kan avslöja att mitt äventyr börjar på Arlanda 😉 mer får ni veta imorgon!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.