Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bakfoto och finväder

Först en liten rapport från gårdagen, höll på hela eftermiddagen med jobb inför “Jeppmans bageri – artikeln” till nästa nummer av Cycling plus. Den kommer ut den 17:e december och jag kan avslöja att det blir lite juligare recept. Idag är det kanonväder så nu ska jag ut och bränna av några goa mil i solen. Bjuder på en bild från gårdagens fotografering till tidningen, den här kommer dock inte med men den visar i alla fall några av ingredienserna 😉

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.