Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bagarstuga… Och en massa annat!

Lite stressigt nu. Har en del artiklar att pilla med till tidningen plus att jag bakar en massa bröd. Har en del fotojobb som måste bli klart idag och just ja! Ja ska ju träna en skvätt också. Hoppas hinna klippa lite gräs och frisera häcken(den i trädgården…) Ska öva lite på lattearten under kvällen. Mycket nu! Bara den late fryser;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.