Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Äventyrspasset…

Idag var planen att testa en väg som skulle vara lite snällare upp mot lagom höga berg för att sedan köra asfaltsvägar lite på skrå och sedan i en by svänga tillbaka mot Side på asfalt. Hela vägen fram till byn gick det enligt plan, men där svängde vi lite tidigt…och kanske borde vi ha vänt när asfalten tog slut och det blev grus. Men vi fortsatte på gruset neråt. Snart körde vi ut parallellt med en liten flod och strax därefter korsade vi den, då var det bara någon decimeter djupt. Vi rullade vidare och hinder efter hinder försökte få oss att förstå att det kanske hade varit läge att vända för ett tag sedan. Men inte ens ett vattenhinder fick stopp på oss. På ett ställe hade en hel del skog avverkats och jag lyckades få en kvist som stack hål både på däck och slang. Kvisten gick av och la sig inuti slangen…i däcket! Har aldrig varit med om nå liknande?! Inte ens när vi kom till ett dammbygge och tvingades klättra med cyklarna gav vi upp. Jimmy lyckades dessutom trampa ned med ena skon i betong som inte hade brunnit…. WELL DONE!

Både jag och Jimmy var inställda och körde efter konceptet “Vi borde vara ute på vägen snart”.Tillslut kom vi ut på cykelbar väg och hann tillbaka till lunchen. Efter en halvtimmes avkoppling vid poolen blev det cykelverkstad och vi gav oss ut på dagens 2:a pass. Cykling i ett skogsområde med riktigt tungcyklade stigar till stor del bestående av sand. Nu har vi kört lite bålstyrka i gymmet och ska ner och njuta av buffelibuffen!

Mums med granatäpple

Granatäppleplantage

Annons
Skulle man kanske anat att det här skulle bli ett äventyr…
Första vattenhindret, “Vi försöker en bit till va?”

Löphinder

Okej…Här kanske man borde bytt kurs..

Mountainbike???
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.