Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Att väcka de döda!

Det har jag ägnat förmiddagen åt, att väcka kroppen!! Den inleddes med att färdigställa ett litet bakverk innehållande tillräckligt med kalorier för att ta en hel klunga runt Vättern…samt avancerat kaffekokande. Försöker få till snygg latteart i dödskalleglaset men det är inte helt lätt… Skyller på den ojämna botten. Drog i mig ett par kaffe innan jag med koffeinskakningar satte mig på MIA och brände av ett härligt väckningspass inför morgondagen. Känslan i kroppen är suverän och jag hoppas att det går bra imorgon!

Annons
Hade pingisbesök igår också! 
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.