Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Återhämtning

Gårdagen blev riktigt lyckad med mycket cykel, fick även till en hel del skrivande till Cycling plus på kvällen. Idag ligger fokus på återhämtning och jobb. Har precis varit ute och sprungit en lugn runda för att få lite snurr på vevstakarna. Det hänger lite snö i luften, ja gillar snö men den här vintern börjar snart kännas lite i längsta laget. Nu ska ja åka till Uppsala en sväng och senare blir det en sväng till Stockholm. Ser fram emot en bra vecka med en del jobb, tempo på onsdag, Upplands cup på torsdag och keps cup i helgen:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.