Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Återhämtning…och jobb

Idag när jag vaknade var det ett väldigt fint väder! Benen var lagom möra efter gårdagen så efter frukost stack jag ut på racern och körde en ytterst lugn sväng mest för att sätta lite snurr på benen. Riktigt skönt faktiskt! Sen har jag suttit och jobbat med material till tidningen. Det här blir en vecka med fokus på två saker. Jobb och cykling. Har verkligen fullt upp. Men det ska nog bli bra! Jag hittade en riktigt snygg bild på Erik Birgersons hemsida från tävlingen igår.

Annons
Hej vad det går! 
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.