Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Återhämtning

Kom ju hem skapligt tidigt imorse, typ vid midnatt….efter en lång resdag bland hostandes resenärer med mera. Det i kombination med en hård vecka så kände jag att kroppen idag behövde lite hård vila. Kan nog vara vettigt att låta kroppen komma ikapp lite innan man gasar igen. Istället har jag ägnat mig åt att packa upp och tvätta, blev dessutom en tur till Kistamässan med Päronen för att kika på Glutenmässan. Var även förbi Ica och handla lite så nu är det i alla fall inte totalt vakuum i skåpen. Fick sedan hjälp av mina kära hustomtar att plocka ihop cykeln igen. Det finns många roliga prylar i Pedrosväskan!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.