Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Åter på hemmaplan

Skönt att vara hemma igen efter en mindre turné! Det har varit lite stressigt med det mesta senaste två veckorna men nu hoppas jag på några lugnare dagar. Det funkar att snyta näsblod ett tag men i längden är det bättre om man slipper att få eländet;) Kom precis hem ifrån två dagars kyrkklockejobb i Sundsvall, nu blir det ytterst lätt rörlighetsträning innan jag ska ner och dö i bastun! Imorgon är det full patte med träningen igen! Kul!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.