Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Åter i Svea rike

Nu är man tillbaka, borta bra men hemma bäst. Det blev en lång resdag igår som i alla fall började lite spännande. Traskade mot busshållplatsen när en lokal stjärna kom farande på en moped och snällt frågade vart jag skulle. Snäll som han var erbjöd han mig skjuts, på en moped…med en cykelväska? Han skjutsade mig till en mörk gränd och våldtog mig…nej jag bara skoja, han erbjöd sig att köra mig till flygplatsen och jag kom hyfsat billigt undan men med bra komfort, hela vägen fram till terminalen. Nu är det som sagt skönt att vara hemma. Det blev en bra vecka med en hel del distans. ca 26 timmar träning på en vecka (inklusive två resdagar) och nästan 50 mil. Nu blir det lite lugnt idag och imorgon så kroppen kan få komma ikapp, plus att jag har lite jobb att göra. Har hunnit skrivit en hel del till tidningen på mina mysiga vänteupphåll under flygresan men en del kunde jag helt enkelt inte göra “i fält”. Nästa stora grej är SM i CX som går av stapeln på lördag. Då jävlar ska det trampas! Det kommer lite fler bilder och annat trevligt från Turkiet längre fram…men ni får vänta lite!

De här lirarna har hållt sig lite lugna…men njöt även de av sista dagen i värmen!

Annons
Hmmm…..
Taxi
Smart! Bensinmack som bjuder på en dusch…
Alla är så stressade, ta’t lugnt!
Hotellfrukost i all ära men jag har saknat min älskade gröt!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.