Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Arla plask

Dagen har precis börjat men jag har redan hunnit plaska en timme uppe i simhallen. Skönt att börja dagen med lite lagom fysisk aktivitet. Vilar ju…så inget större fokus på tider eller liknande. Nu ska jag felsöka en klockstapel sen hoppas jag på en tur in till Tyresö cykelmagasin…ja tror visst att det finns något skojsigt där till mig:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.