Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Åre och vackra Jämtland!

Inledde dagen med att packa ihop lite på Frösön innan jag gav mig ut på ett hyfsat kort men ack så hårt pass på cross countryhojen. For in till Östersund och fotograferade mer av Big Lake Coffee då det dök upp en spännande grej som krävde lite mer bilder. Tuffade sedan med Cykelhusetbilen vidare mot Åre! Stannade till vid Ristafallet och plåtade lite och efter att ha gjort mig hemmastadd i en jättemysig liten stuga i Duved så drog jag ut och plåta lite mer av den här magiskt vackra naturen! Imorgon blir det cykling men först lite bilder på vackra Jämtland! Tjoho!

JAN_7215_Jesper_Andersson JAN_7224_Jesper_Andersson JAN_7240_Jesper_Andersson JAN_7246_Jesper_Andersson JAN_7277_Jesper_Andersson JAN_7285_Jesper_Andersson JAN_7289_Jesper_Andersson JAN_7309_Jesper_Andersson JAN_7338_Jesper_Andersson JAN_7358_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.