Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Arbete med Trollstigen

Shit vilket formel 1 lopp! Tokigt spännande och grymt bra racing till och från! Det här är sista dagen på min tänkta viloperiod. Imorgon tänkte ja dra igång igen, men då lite lugnt och dessutom köra en hel del alternativ träning:) det har varit skönt att tänka på annat än bara träning. Framöver tänker ja dock försöka jobba lite mer. Nu ska ja ut och jobba lite med Trollstigen, ja fick en bra komplimang för banan igår, visade den för Morgan som tyckte den var för teknisk bitvis för att falla honom i smak! Tackar tackar! Ja tänkte promenera ett varv med gos och se hur många höjdmeter den har och hur lång den blir!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.