Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Är det Hustomtar jag ser?!

Imorse när jag höll på att göra frukost spanade jag som vanligt ut en sväng på fågelmatbordet. Det brukar vara välbesökt av Talgoxar, Gråsparvar, en och annan Nötväcka och det har hänt att jag haft Rödhake hoppandes under bordet. Men idag var det tomt… eller? Jag tyckte mig se någonting där och var det inte hustomtarna? De har man inte sätt på länge! Jag trodde knappt mina ögon så jag tog fram kameran och teleobjektivet och visst var det Jon och Owe som satt där och mata fåglarna!

Idag står det lugnt lugnt på schemat, ska ut och rulla lätt en sväng och in en sväng till Kameradoktorn för att ge min älskade Nikon lite kärlek!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.