Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ännu fler sadeltimmar

Dagens distans blev också varm, inte som igår då det var över trettio grader. Drack och drack kvällen lång och kände mig rätt fräsch (allt är relativt…) idag. Idag har jag varit ute och jobbat skulle kunna man kunna säga. Har fått ut en cykel att testa för tidningen. Kul att testa lite olika cyklar plus att ja slipper slita på min, haha 😉 vad det är för cykel och hur den uppförde sig kommer i Cycling Plus framöver:) 

Vart har ja cyklat idag då? Vart ska man börja.. Kortfattat kan man säga att ja cykla söderut, lite österut och sen nordväst hemåt! Ja har snurrat ordentligt så en full redogörelse skulle bara fungera som ett sömnpiller!

Annons
Det var inge större problem att få plats i värmestugan idag… Dock var ja lite busig och byggde en snögubbe i den preparerade pisten…
Hit men fan inte längre.

Det blev drygt fem timmar till tränngsdagboken idag. Tänk vad kroppen kan tränas, nu har ja cyklat nästan 11 timmar på två dagar i bastuvärme och visst är ja lite trött men inte farligt. 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.