Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ändrade planer

Var ute en sväng på förmiddagen och körde ett teknikpass på mountainbiken, hittade en utförslöpa som såg grymt teknisk ut. Åkte runt och kom upp på baksidan och började min resa nedför…eller utför. Det var lite svårt och resultatet blev en öm handlov och ett blodigt och svullet smalben, set nästan ut som att ja har två knäskålar;) Dessutom känner ja mig ovanligt sliten av någon konstig anledning…så ja hoppar faktiskt KM ikväll och ägnar mig istället åt återhämtning. Låter kanske som massa bortförklaringar, men så är det, Ibland måste man vila också. Har ägnat mig åt att packa inför helgen, åker ner till Motala imorgon för att hjälpa en av mina sponsorer, Weena sport og fritid som ja får Powerbar igenom! Fick paket idag också, minns ni att ja förut fick loggan skuren och sydd i skinn, nu har ja fått hjälp att få den påsydd på en jacka! Blir fortfarande lika imponerad av det extrema hantverk det här är. Ja blir ju vansinnig av att trä tråden när nålen blundar! Tack Tony @ www.tonyzprlook.com!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.