Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Älskling, gör en snygg pose

Idag har det varit en bra dag, inte nog med att ja har gjort en halv armé av påskkycklingar…under dagen har ja även hunnit cykla till Cykelhuset i Upplands Väsby. Jag hade beställt en x-12 axel till Ultimaten som hade kommit. Tänkte att ja kunde kombinera hämtandet av axeln med dagens träningspass. Körde lite halvlugnt dit för att senare köra lite tröskelträning på vägen hem. Väl hemma såg både ja och älsklingen ut som om vi precis varit med i ett skyttegravskrig. Det blev till att slänga kläderna i tvättmaskin och ge älsklingen ordentligt med kärlek. Shamponering, avfattning och hade ja haft balsam hade hon kunnat få det med. Tog även fram min andra skönhet och tvättade av den. Sen passade ja på att bränna av ett kort när dom stod där i vårsolen och såg oemotståndliga ut! Nu sitter ja och hoppas på att få besök av några påskkärringar!! Eller ska ja behöva äta upp godiset själv:s??! En helt annan sak som hänt idag är att min blogg numera finns att läsa på www.CyclingPlus.se
Det är riktigt kul, hemsidan växer och växer! Kul att den uppskattas!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.