Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Älskade MIA

Underbar dag så här långt! Storebror är på besök och dagen till ära blev det en lång och god frukost. Hade bränt av ena halvan av dagens träning innan han vakna och blev precis klar med andra passet. Mysigt att gosa lite med MIA som klätt upp sig så här i julestöket! Hon är så vacker! Jag har till och med skrivit en liten kärleksfull dikt, eller rim kanske? 

Annons
Du ger mig smärta, dödslängtan, ångest och syra, Här behövs inga klappar dyra!
Ja får lov att kliva upp och bränna av ett pass, ibland känner jag mig kass men oftast vass. När vi är ifrån varandra börjar det i mitt smärtbegär klia, du är ju för underbar, min älskade MIA!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.