Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Allt klart!

Allt är packat…hoppas jag! För imorgon ringer klockan tidigt!

Min plan att försöka äta slut på förråden för att inte behöva kasta något har gått bra! Ja gillar inte att kasta mat…det känns så fel! Nu är det bara slut kvar! Malte är matad, två veckor ska han klara av (min surdeg). Köpte mig ett par nya byxor idag också. Ett par Lundhags friluftsbyxor med stretch vid knäna och i aktern. Ja har ett problem när ja ska köpa kläder. Storleken i midjan matchar inte storleken över låren. Så idag fick ja ta ett par Woman byxor för att få byxorna att sitta bra i midjan…men blir då lite små över benen…konstigt! 

Annons
Det räcker med att man läser de tre sista bokstäverna:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.