Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Allt klart inför sm

Vilken toppendag! Inte en så jätterolig bilresa kanske men det gick rätt bra ändå. Kom på plats och gick runt och kikade lite. tog lite bilder med systemkameran. Sen drog jag och sex andra iväg och laddade upp med go kart.  Fan vad kul det är! Körde en omgång och sen sprang ja runt på banan och fota. Fick skäll av personal som tyckte jag stod dumt till;) haha! Sen var vi tillbaka på banan och ja fick äntligen provköra. Började med att köra två varv på hardtailen. Det funkade bra, ja tog mig fram överallt. Sen tänkte ja att det kunde vara kul att testa med heldämpade och det får bli den. Ja kanske inte kommer vara snabbast uppför men den är mycket snabbare på de andra ställena. Tror det blir bra 🙂 Ja kanske kommer ångra mig i varje uppförsbacke men över hela varvet blir den snabbare! Efter provkörningen var jag, August Martin och Jakob Björklund ut och käkade en tokigt god pasta. Trevlig servitris också;) haha Fan va kul det ska bli imorgon!

Annons
Får se när bilderna kommer upp. Har lite begränsade “ettor-och-nollor” möjligheter. Håll tummarna imorgon!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.