Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Alla hjärtans dag börjar med…

Frukost, för det kan vara det ja kanske älskar mest här i livet! Banangröt och kaffe gjort på nyvalda bönor, hembakt surdegsbröd med hemkokt apelsin, citron och vaniljmarmelad! Så startar ja min alla hjärtans dag! Senare ska ja uppvakta min älskling MIA! Men innan dess ska ja jobba lite i garaget! Ha en kärleksfylld alla hjärtans dag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.