Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Akut utlottning Lidingöloppet

Är du sugen på att köra lidingöloppet? Det var ja också men tyvärr slutade gårdagens Ottarslopp med en trasig framfälg och senare en tokigt svullen och öm handled, sitter och avvaktar svar från röntgen nu… Hursomhelst kan jag inte köra Lidingö och tänkte därför höra om det är någon av bloggläsarna som är sugen? Hade kunnat göra en kul tävling av det men den här gången låter ja slumpen avgöra;) Skicka ett mail till [email protected] innan 16:00 så drar jag en vinnare vid 16:30:) Sprid gärna till andra som kan tänkas vilja cykla! Om någon har en sängplats över i Jönköping i natt och imorgon natt får ni också gärna dra iväg ett mail 😉imageimage

såg ju bra ut de första fyra minuterna i alla fall…image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.