Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

4,5 kg gör skillnad!

Nu på förmiddagen var ja ut i finvädret på tävlingshojen och körde en sväng. Körde ned till Yoshibanan för att se hur det skulle gå med den cykeln. Viktskillnaden mellan lynxen och ultimaten är ca 4,5 kg. Sen hade ja andra däck också, när ja körde TT i helgen körde ja på slitna nokiandäck, deras modell med massa dubb. Idag körde ja på furious fred 2.4, mina favoritdäck! Körde först ett varv lite halvlugnt för att se vart det var halt någonstans, sedan gasade ja lite mer andra och tredje varvet. Det fjärde varvet körde ja hårt, i stort sett så hårt ja orkade, men inte “prologhårt”. Det var rätt kul att kika på klockan när ja hade kört runt ett varv. För att få lite perspektiv på det hela; när ja körde intervaller själv blev mitt snabbaste varv 8:26, när ja hade några att jaga så blev mitt snabbaste varv på första Tt’t 7:47 och den långsammaste var fortfarande snabbare än 8:26! På senaste TT’t gjorde ja nästan samma sak igen, den snabbaste tiden blev då 7:21 och den långsammaste var 5 sekunder långsammare än första TT’t snabbaste. Idag när ja krämade på så gott ja kunde körde ja på 7:06!!! Det ska tilläggas att bankaraktären har ändrats lite….men inte 15 sekunder. Mycket tider hit och dit…men man kan sammanfatta det med att ja körde snabbare idag än förut;)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.