Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

3 timmar rolig stig!

Det är väl ungefär vad jag hunnit med så här långt idag. Fick tokstressigt imorse…kikade på ugnsklockan och insåg att jag hade 8 minuter på mig att borsta tänderna, klä på mig och sedan cykla till Märsta. En cykeltur som tar ca 15 min… Men sen slog det mig att det slagit om till vintertid och plötsligt hade jag 68 minuter på mig:) cyklade och mötte upp Morgan och Allan i Märsta och sen har vi i stort sett trampat roliga stigar i tre timmar. Ja stod och velade ett tag men tog sedan min Corratec inside link, heldämpat. Den är ju så tokigt snabb! Fan vad ja älskar den cykeln! Det var nära några gånger men höll mig på hjulen trots en massa hopp och lek. Nu har jag precis avnjutit den här goda kaffen och nu ska ja samla krafterna och städa huset!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.