Ny MTB!

24 Maj 2016

Trots 25 grader varmt och sol så kändes det som julafton igår. Eller nästan bättre faktiskt, fick ju ingen ny cykel av tomten men det fick jag igår! Det första jag fick syn på inne på Skoda/Möller Bil i Uppsala var dom här snyggingarna som väntade på att bli hämtade av sina nya ägare. Det var ju så att de snabbaste tjejerna och killarna i Skoda Climb under UNT Bike Weekend förra helgen trampade hem varsin sprillans ny MTB! Det kan löna sig att få lite blodsmak i munnen uppför slottsbacken eller sunnerstabacken alltså! Stort grattis till er som vann, riktigt grymt cyklat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag kan inte skryta med att jag har spurtat mig till min nya cykel, men det kändes ändå väldigt bra att hämta den här coola hojen med matchande outfit. Det är en kolfiberram med 27,5 tums hjul vilket ska bli riktigt spännande att testa eftersom jag bara kört 26″ och 29″ tidigare. Jag hoppas det stämmer som jag har hört, att 27,5″ är den gyllene medelvägen om man vill ta sig över rötter och stenar smidigt men samtidigt ha kvar snabbheten när man ändrar riktning och kör runt hinder. Visst är den snygg?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu är cykeln inne på verkstad för lite justeringar och inställningar samt att den ska utrustas med handtag, pedaler, flaskställ med mera. Förhoppningsvis kan det bli premiärtur redan ikväll! Visserligen har jag en stor tenta som jag borde plugga till men hur lätt är det att sitta och läsa böcker när solen skiner och man har en helt ny MTB som man måste ut och prova!? Ni förstår nog vad jag kommer prioritera….!

2 kommentarer

Mats Månhav 24 Maj 2016

Enkel prioritering.
Cykeln är bara ny ikväll, tentamenstillfällen kommer det flera 😉

Svara
Anne Nygren 24 Maj 2016

Så snygg!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.