Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Äntligen lite värme!

Kom iväg i skaplig tid (08:30) i morse och hade planerat lite backintervaller vid Bruket innan jag skulle möta upp järngänget kl 10:30 vi Järvafältet!  Körde min HT genom skogen bort till Bruket och drog uppför rodelbanan fyra gånger, jisses vad varmt det blev med väst.. Blev att köra utan resten av dagen som bjöd på riktig vårvärme.

Stannade till på jobbet och bytte cykel till en Root Miller som är en 130mm Trail hoj som skulle få smaka på lite hårdkörning 🙂

Mötte upp grabbarna vid Järva Crossbana och drog runt Ängsjö och tillbaka via Järvafältet innan vi avslutade med en fika på Säby Gård.  Ett skönt lagom långt pass första söndagen i Maj med riktigt grymma stigar delvis täckta av vackra vitsippor:)

Avslutade dagen med att grilla hamburgare i kvällssolen!

 

1

 

2

Annons

 

3

 

4

 

5

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.