Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

I onsdags arrangerade jag Norrort Lightbulb i Järfälla, vädret var ju inte på vår sida med snö och regn under dagen. Det blev trots det en fin kväll om än något kylig och hela 12 personer dök upp.

Banan var slipprig och hal, jag och Jeppman låg i täten när jag på andra varvet gick i backen relativt hårt och slog i vänster knä.  tog mig till varvningen och bestämde mig ändå för att fullfölja mina 4 varav för att inte bli för stel i knät.  Efteråt bjöds det på kaffe och gott fikabröd som Jeppman fixat. Grymt skoj som vanligt, synd på uppslutningen och min lilla markeringsmiss som förvillade några (förlåt) nåja till nästa gång vet jag vad som ska förbättras, det är ju ändå bara på skoj.

I morgon lördag åker vi upp och kikar på November Kåsan i Knivsta och på söndag är det CX-pokalen ute vid Täby som också är sista rejset innan SM i Eksjö nästa helg.

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ANOxQkTxKz8&w=560&h=315]

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.