Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Velodrom följt av MTB.

Har han blivit helt tokig tänker ni nu kanske efter att ha läst rubriken? Det är inte så tokigt som det låter. Började dagen med att köra ett 4 km test på velodromen vilket idag tog 5:27 och är det bästa jag noterat, kul. Skarvade på dessa dryga fem minutrarna på velodromen med ett kanon distanspass ihop med Jenny och Felicia.
Här har vi dagens sällskap de körde riktigt bra båda två. Imponerande!
Fina och stundtals mjuka grusvägar. Här är vi mellan Rexbo och Sågmyra.
Sa jag att det var en fin tur? Allt var kanon, vädret sällskapet och rundan, idag körde vi mestadels grusväg, startade med gamlafrunsväg vidare på grusvägar till rexbo, mer grusväg till Sågmyra därifrån grusvägen till Grycksbo innan vi matade törnbergsstig till österå. Grymt!
Före-tvätt-bild.
Efter-tvätt-bild.
Suddig bild men ni ser var det är efter några träningspass med dessa pedaler kan jag säga att de känns grymma! 
Trevlig helg!
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.