Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Två etapper kvar.

Halvvägs igenom och just nu är jag mest glad över att det är två etapper kvar och hoppas jag lärt mig ett och annat de första dagarna, tror det iallafall.. Igår körde jag bra men räckte inte till och idag fick jag aldrig chansen att komma in i matchen. Stolpe ut kan man kort och gott säga, så imorgon hoppas jag på: ”tredje gången gilt”!!

268 startande idag det är ganska mycket folk, hursomhelst startade jag bra och hade en fin känsla tills det smäller efter ca timman och jag har ingen stans att ta vägen. Får stopp men kommer ändå iväg (relativt) bra. Då killen framför mig får stopp och jag rusar rätt in i han. Fan. 
Fick pace tillbaka av vår bil men gick väldigt hårt och tyvärr var dagen slut strax därefter. Snacka om trist. 
Info får tävlingen finns på Facebook sidan

Annons

Samt tv reportage från etapp 1

Våren är här! 

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.