Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Här i Australien är klockan 22.40 eller 10.40 pm för att säga som australiensarna och det börjar bli hög tid att runda av en intensiv dag som startade redan 06.00 med ett morgonpass för mig. Morgondagen följdes upp av en gudomlig kaffe ochtrevligt cykelsnack. Sedan dess har det rullat på med jobb 10-16 och nu på kvällen har jag precis fått klartecken med ett grymt roligt projekt jag ska sysselsätta mig med kommande månader mer om det på Måndag då det blir officiellt! Bilden: min löjligt goda pizza lunch på jobbet, Mediterranean med extra kyckling. Godnatt! …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.