Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Regn mera regn och SNÖ.

God förmiddag på er. 
Som ni kan se på bilderna så vaknade jag imorse till ett snö fyllt landskap, det som väckte mig var Leo och Tindra som var mer eller mindre lyriska över den snön som fallit. Härlig glädje de där. Bilturen till skolan var rätt så spännande då vi halkade runt med sommardäck. Tror aldrig det varit så halt när jag har kört. Det var galet alltså. Kom inte uppför backarna på vägen hem…
De senaste dagarna har det regnat i massor och på gårdagens löppass var det två (2) plus och smattrande regn, riktigt skönt med andra ord. Idag hade jag planerat och hoppats på ett fint 4h pass, men ska jag vara helt ärlig så känns det inte så lockande nu… Vi får se om jag kommer ut och vad de blir. Jag återkommer helt enkelt. 
Väderprognosen ser ju iallafall lovande ut. 
 

Annons
Hursom helst så flyr Ellinor och jag snön imorgon (om den håller sig kvar) då vi flyger till Irland där en helt med Nana, Grandpa, Farbror och kusiner väntar, det ska bli super kul att komma dit! 

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.