Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Plötsligt händer det…

Äntligen så fick jag till ett pass där jag slapp regn, känns som om jag haft regnjackan på, på alla pass senaste två veckorna. Ikväll kördes FCA-CUP i Finspång, cyklade dit, tävlade och trampade hem. Blev fina 4.5 h och kilometrar. Efter 2 h i motvind dit lyckades jag försvara min seger från förra veckan men istället för tempo kördes det idag ett ordentligt XC och jag åkte hardtail, rätt taffligt stundtals… medvinden hem var guld värd!Marcus, jag och Viktor efter målgång.Imorgon är tanken att vrida ur det sista och sedan ladda om inför söndag SM #1 2015 närmar sig! …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.