Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

MTB Film.

Helgen var så bra, jag älskar verkligen att åka iväg se nya saker, umgås med vänner och samtidigt tävla. Tänk att det kan vara så kul att cykla! Varje tävling/helg har något speciellt som man kommer ihåg och denna hade verkligen flera toppar. 
Här kommer en film från ett ställe vi var på med Merida tidiagre ivår. Nu när vi var i göteborg passade vi på att köra där igen och filma, njut. Emil & August Production #7 även om Emil ska ha den största äran, han jobbar hårt med filmerna. 
Idag började vi med en helt ny kurs, konstruktion. Kommer bli spännande att lära sig lite nytt men även hur vi ska hinna…
over & out

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.