Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Mot kortbane SM

Dagarna rullar på och jag tycker jag haft en väldigt fin vecka. Med mycket gott och blandat.

Måndagen och tisdagen spenderades i vasaloppsspåren mellan sälen och Mora.  Dalarna är vackert, kunde verkligen njuta av naturen trots halvbra väder.

På tisdagen cyklade vi alla 95 km med filmning från både drönare och bil så tror jag vi kommer få se något riktigt coolt från merida framöver. Vi hade också med oss Vasaloppets arenachef/banchef som verkligen hade stenkoll på allt gällande Vasaloppet man fattar verkligen vilket jobb de lägger ner inför och under loppen.

Kul hade vi meridaåkare också under cyklingen. Extra kul att ha med Conny och Frida Wallberg som satsar inför årets tävling med hjälp av Merida. Kolla in deras bloggar.

Efter det har jag haft två fina dagar i Falun med mina vänner. Vi har tränat ätit gott. Spelat frisbee golf och minigolf.  Kanon helt enkelt.

Annons

Nu är jag i Örebro påväg mot skara och imorgon  körs kortbane SM i Borås. Jag ska också passa på att hälsa på Albin det blir kul.

Efter morgondagens tävling väntar 7 dagars tävlande i rad. Först swe-cup i Burseryd sedan u6. De blir nice!

Ha de.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.