Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Kungaetappen.

Igår kördes den fjärde och sista etappen av Arden challenge även kallad för kungaetappen. Hårt blev det, etappen gick på ett längre 60 km varv innan vi rev av 4 st 18 km varv innan vi gick imål efter 132 km med dryga 2000 hm och en snitthastighet på 39.6. Ett par regnskurar, hagel och 20 grader varm förstår ni att det var en riktig fest.

Höjdprofilen, inte många platta metrar… 

Hjärtat jobbade på bra stundtals igår.

På Lagets sida har det skrivits för fullt men där har ni väl läst varje dag denna vecka? Yannick vann spurttröjan och Matti slutade 8.a totalt. Skapligt starka killar alltså! Så får vi absolut inte glömma Henke som slutade på 17.de plats i ungdomstävlingen, grymt starkt kört av han!!

Resultaten från gårdagens etapp finns under länken.

Annons

Så måste jag även tacka alla som har varit inblandade under denna vecka. Det har varit hur bra som helst och fantastiskt lärorikt. Tack!

Efter dusch och mat hoppade vi igår vid 18:30 in i bilen för den trevliga resan hem. Det gick bra för oss även om det inte så så värst glamoröst att åka bil hela natten. Jag är rätt trött nu men strax framme hos Ellinor där jag ska ladda krafterna. Härnäst väntar MTB i Norge, det ser jag fram emot!

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.