Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Kräkintervaller med Johan

”kräkintervaller”, visst låter det trevligt? Mer specifikt innebar det för dagen 8 st 30 sekundare. Tänk att ta i i 30 sekunder kan vara så jobbigt. Sjukt bra för mig. Grymt kul att Johan kom och matade med mig, det var inte igår. Alltid kul att pressa varandra sida vid sida. Extra kul att han i helgen kör Borlängetour efter att inte ha tävlat något under hela förra året. 
Medans vi cyklade hade vi fullt upp med att först ta i, sedan skratta och köra lite roliga stigar. Så det vart helt enkelt inte någon bild förens vi kom tvättade cyklarna efter träningen. 
Kämpigt på intervallerna. 
Efterintervallerna var vi och åkte på källvikens stigar, jag kastade mig utför det höga droppet. Det var jag nöjd över att ha gjort. Sedan punkterade jag i ett stenröse, lagade pukan, cyklade vidare och punkterade igen i det andra droppet som ni såg på film häromveckan…
Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla på Welcome to Sweden och sedan sova, alltså ska jag inte göra något mer vettigt ikväll. Skönt.
Godnatt. 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.