Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Kanon helg och en till dag på mässan.

Hej på er, har vart tyst här under några dagar. Det har varit fullt upp utan att något fantastiskt spännande har hänt. Jag har jobbat, tränat, ätit och sovit.

Nu i helgen håller jag till kring huvudstaden där årets cykel mässa, Sweden bike expo går av stapeln. Fantastiskt mycket folk och kul att snacka cykel. …Och fullt upp;)

Igår stod jag hela dagen i Haga cykels monter och sålde cykelprylar! Idag så blir de samma visa men jag ska försöka besöka Merida och klämma på årets nyheter, Bliz-Merida har en riktigt schysst monter som jag tänkte hänga i ett tag också och Cycling plus finns också där så jag har att göra.  Nästan så att jag önskar att mässan var öppen några timmar till så att jag verkligen han med allt!!

Annons

Juste ska försöka knäppa några bilder också så ska jag dela med mig av dem här 🙂

Ses i kista idag!

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.