Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Hej igen!

Hej hallå, vart var vi någonstans? Jo juste. Jag hade precis kört lördagens tempolopp i Norge. Söndagen vart en lyckad tillställning även det. Mina ben var på topp och känsla lika så jag hade grymt kul. Kom imål som 21.a efter att wengelin varvat 2/3 av startfältet. Jag hann iallafall åka alla varv. hemresan gick bra även den iår. 
Nu laddar jag om för ytligare 3 trävlingar denna vecka. på torsdag blir det 1.a maj loppet i kvänum, det ser jag verkligen fram emot och hoppas att jag ska kunna få till ett bra lopp där. 
Igår var det fullt upp från morgon till kväll, nu har jag hunnit bli klar med både gymnasiearbetet och ett mastigt matteprov så känns som om jag är på banan igen. 

Annons
Var ute på tur med dessa två grabbar, Felicia & Linn, lite flashback från grancanaria tidigare iår men vi saknade alla Ellinor. Fin kväll på fina stigar i Kort kort. 
Bytte träningskamrater imorse och var ute och matade lite intervaller med dessa 4 gossar 😀 
Nu tvättar jag lite och snart tänkte jag packa för imorgon är det roadtripp neråt västergötland. 
Det var väl det de. Adjö.
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.