Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Etapplopps lunk

Har nu kört halva U6 och 4 av 7 tävlingarsdagar. 

Hittills har jag haft en himla positiv trend i min egna prestation. De slitna benen från kortbane SM blev klena på söndagen och saknade kraft på måndagen. Men så på gårdagens linjeetapp fans det tryck där igen. Så grym känsla.

Riktigt kul att tävla och vara del av ett lag. Allt fungerar perfekt och vi i Bliz Merida kör denna vecka pink edition.

Matti som vann i burseryd på söndagen var sugen på mer och tog hem prologen vilket gjorde att vi igår försökte vara på hugget. Vilket jag tyckte vi lyckades fullt ut med. Vi var med på varenda ryck mer eller mindre men de gick aldrig iväg. Men när vi missa en utbrytning efter ca 100 km fick de såklart lite tid vilket gjorde det till en pina att ta ikapp. Krampade hårt som bara den men kom runt.

Annons

Idag kördes den längsta etappen à 186 km. Efter 2 h var jag rätt förstörd men på någotvis kom krafterna tillbaka och jag kunde köra aktivt och kom även runt…

Imorgon väntar GP lopp.

Vi hörs.

David kör så himla imponerande starkt! Wow alltså. 
Gillar ni kläderna? 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.