Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

En helt (o)vanlig tisdag.

Skrev för ett tag som om det här att komma tillbaka i vardagsrutiner igen. Det är svårt då ingen dag är riktigt den andra lik men jag har mina att göra listor/punkter och en hyfsad effektivitet håller jag allt. Idag var en perfekt dag där jag hann med mycket, följt av ett grymt cykelpass tillsammans med Felicia och Linn. Intervallerna avklarades och benen blev trötta. Imorgon väntar ett längre pass på en bana där vi ska tävla i helgen. Det kommer bli fin fint. Ikväll vart det matlagning med det mesta från grunden. Skön avkoppling och kul umgänge. På menyn stod: -eget ciabatta bröd. -egen pasta med tillhörande sås. -rabarberpaj och egen gjord vaniljsås. och det smaka fantastiskt!Matförberedelseregengjord pasta mm, efterätt, Bilden gör inte maten rättvisa, den var för god för att fota noga. Vi träna ju också. Har inte sätt mycket snö iår, men här i Faluns skidbacke ligger det kvar… Min grymma BIG NINETY-NINE går som en dröm, tänkte skriva ett inlägg om cykeln här framöver. På styret sitter Polar V800 klockan, även den är jag väldigt nöjd med!! …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.