Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

En cykelblogg.

Hej på dig! 
Dagen idag har bjudit på grått väder hela dagen lång, huvudaktiviteten för dagen var ett crosspass som nu såhär några timmar senare får mig att känna mig rätt nöjd. 4 h och 205 tss (Training stress score=en summa på hur mycket man tagit i och 205 är mycket) 
Passet då:
Började lugnt och fint längs kanalbanken, för att få in rätta crosskänslan liksom.
Motsägelser i bilden är berikande har jag lärt mig i fotokursen.
Väl i Söderköping körde dessa två herrar TOTALT slut på mig, Shit alltså det var ett bra pass idag alltså!! 4 varv, 5 min vila x4 var upplägget och jag körde tills jag inte orkade mer och första intervallen var jag med bra men sedan visade Nicke och Figge vart skåpet ska stå och bara malde på, cross är tungcyklat. Och när jag kom hem kan jag säga att jag var tröttare än jag varit på bra länge
Prognosen kommande vecka, verkar som det blir fortsatt grått. 
Imorgon väntar en jobbdag och förhoppningsvis lite cyklign med pannlampa på de. 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.