Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Dan före dan.

Hej, vi hördes aldrig igår och jag glömde att berätta om söndagens cykeltur där jag såg kanske 30 kängrur, det var h e l t otroligt. Vi har mer eller mindre hela tiden spanat efter kängrur och sett några, men inte så många som de berättar att man ser, så i söndags när jag var ute och cyklade höll jag på att cykla in i en på stigen, sedan såg jag grupp efter grupp efter grupp. De är fina djur, de kan hoppa rätt fort också och högt. Lyfte huvudet och till vänster såg jag två som bara seglade över ett staket bra mycket högre än de själva. Det var en wow-upplevelse.

 

Igår då? Igår så var vi inne i stan och letade efter lägenheter, vi hade bokat möte med tre olika personer/lägenheter. Tyvärr var ingen av dem någon fullträff, första lägenheten var väldigt liten och dyr/inte prisvärd. Den andra var väl helt ok, men lite rörig. väldigt fint område dock. Den tredje var riktigt fin på 17.de våningen med världens utsikt över melbournes hamn och egen pool/gym, dock så skulle vi behöva stå på lägenheten och också ha ansvar för att hitta någon annan när vi väl vill vidare, vilket vi inte riktigt känner oss beredda att göra. Så det var synd.

Lunch paus mellan lägenhets besöken. 
Igår han vi också med att öppna varsitt bankkonto och jag han klippa mig, stället vi klippte oss på delade lokal med “fight club” rått ställe:

Annons

Efter att ha kollat in alla Emil & August production filmer så är cykelmotivationen på topp, jäklar vilka roliga stunder vi hade når vi filmade de. Så med den inspirationen så gav jag, Joel & Sam oss ut 8 imorse för ett morgonpass, precis som på skoltiden.

Kolla!

Idag är det alltså den 23, dagen före dan för er, två dagar kvar för oss men vi ska allt fira lite imorgon och äta god mat. Men någon vidare julstämning är det väl inte, några försök med julmusik har gjorts men utan vidare framgång. haha.

Sådär då tror jag ni är i fas, blev ett lite längre inlägg detta. Men det skadar väl inte?

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.