Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Dagens

Hej, jag har väl varit ute och cyklat idag med, allt är i sin ordning alltså. Kroppen och känslan åker berg och dalbana just nu, ena dagen känner jag mig riktigt bra och nästa helt värdelös. Idag var kännslan mer åt det sistnämnda, hoppas det ordnar upp sig till helgen och att jag har fina ben då vi på söndag kör i Vårgårda. 
Trots att min känsla inte var på topp så hade vi väl kul ändå, åkte knivstigen, väldigt fint faktiskt. Cyklade i kort kort, det är alltså lite varmt igen!
Efter träningen har jag sovit 30 min, nu ska jag chilla med spotyify Chill playlist, några minuter innan det är dags för halv åtta hos mig hos Ale, det blir trevligt.
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.