Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Då var vi igång!

Ingen smygstart här inte, 275 inskrivna cyklister. Och killarna var sugna på att gasa.

Annons
Hur var loppet då? Banan var tuff och där banan inte var hård var tempot högt, jobbigt med hela tiden. Detta gjorde att endast 116 av de 275 startande tog sig imål, ja ni hör ju. för min del så kändes det inledningsvis bra trots det höga tempot upp till dagens första bergspris var tempot högt, jag satt högt upp och hittade min rytm men med en kilometer kvar kom syran och allt kom på en gång, vilket gjorde att benen skrek. Hänge ändå med ok tills nästa stigning, 10 km och där jag efter 3 var tvungen att hitta mitt tempo. Vi vart tillslut en grupp på 20-30 man som gick runt. Tills vi med ca 1/3 kvar vart avplockade vilket så klart var väldigt synd, men då var vi inte allt för många kvar i tävlingen. Har Absolut inget att skylla på, allt har varit kanon och jag hoppas hänga på längre imorgon! 
Resten av laget körde bra, de tre som gick imål var Henke, Matti &Yannick. Yannickhar delad ledning om sprint tröjan!!! 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.